Szakemberek

logokep big

Hegyesi Korali konduktor

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Pető András karán szereztem konduktor-óvodapedagógiai szakirányon. Hivatásként azért választottam ezt az életpályát, mivel gyermekkorom óta tudom, hogy kisgyerekekkel szeretnék foglalkozni, valamint segíteni szeretnék másoknak. Konduktorként mindezt megvalósíthatom.

Holisztikus szemléletmódban nevelkedtem, így természetes lett számomra, hogy a környezetemhez is ilyen módon álljak hozzá és mindig a teljességet (a teljes személyiséget) nézzem.

Hegyesi Korali
Hári Bíborka

Hári Bíborka konduktor, komplex mozgásterapeuta

Óvodai specializáción végzett konduktor vagyok. Diplomámat a Semmelweis Egyetem Pető András Karán szereztem. Gyakorlataim során elsősorban cerebralparetikus (CP-s), óvodás korú (3-7 év) gyermekekkel foglalkoztam, de részt vettem szindrómás SNI-S gyermekek fejlesztésében is. A mozgás kisgyerekkorom óta része életemnek. Néhány év balett után a néptánc mellett köteleztem el magam. A gimnáziumi évek során körvonalazódott, hogy segítő szakmát válasszak. A konduktív pedagógia elsajátítása világított rá, hogy mennyire fontos a gyermekek minél korábban elkezdett és sokoldalú fejlesztése.