Gyakori kérdések

logokep big

Hol lehet autóval parkolni a Tölgyfa Fejlesztő közelében?

Közterületen díjfizetés ellenében a Rómer Flóris utcán, az Ankara utcában, illetve a Feketes Sas utcán vannak a hozzánk legközelebb eső parkolási lehetőségek. Illetve sorompóval ellátott, fizetős lehetőség még a Rómer Flóris utca 4 Parking.

Hogyan tudom megközelíteni a Tölgyfa Fejlesztőt?

Az épületnek két bejárata is van, az egyik a Margit körút felől, a másik a Mecset utcai bejárat, ami az Ankara utcáról nyílik.

91, 191, 291-es jelzésű autóbuszokkal a Rómer Flóris utcai megállótól, illetve az Apostol utcai megállótól a Mecset utcai bejárat közelíthető meg, 4, 6, 17-es villamosokkal közlekedve a Margit híd-budai hídfő megállótól, vagy a Mechwart liget megállótól a Margit körút felőli bejárat van közelebb.

Van tárolási lehetőség babakocsiknak?

Sajnos egyelőre zárt tárolási lehetőséget nem tudunk biztosítani a nagyméretű babakocsiknak, illetve ezek az épületben található liftekbe sem igazán férnek be. Kérjük, ha lehetőségük van rá, akkor ne ilyennel érkezzenek. Kis méretűre összecsukható (poggyász méret) babakocsikat az előtérig be lehet hozni.

Egy gyermekkel több felnőtt is érkezhet?

A jelenlegi helyzetre való tekintettel egy gyermekkel egy kísérőt tudunk a Tölgyfa Fejlesztő területére beengedni, valamint kérjük a felnőtteket viseljenek maszkot.

Valamint a vizsgálatra olyan személy jöjjön a gyermekkel, aki a legjobban ismeri.

Hogyan tudok fizetni?

Készpénzzel és átutalással tudnak nálunk fizetni. A számlát pedig a megadott email címre küldjük.